martes, 8 de abril de 2008

KiKi-Van Introduction


Benvolguts germans Pajuelites, com sempre i amb el motiu que tots compartim (liarla moooooolt i gaudir de la vidaaa!!!) em veig obligat a venerar a una de les nostres companyies femenines que més ha estat amb nosaltres i aquesta és.. La KIKI-VAN!! Si Amics! "Aquesta" furgoneta ens ha ofert un ventall de transports a moltissims paratges locals e internacionals, i ha estat la única fémina que mai s' ha queixat de la nostra olor corporal!!

Tot es remunta al cru hivern de 2005-2006 quan una familia d' inapreciatius membres va decidir desfer-se de la ara nostra furgoneta per a substituir-la per una de més nova.. "ho haveu vist!??" El Profetís Jacobeitor va preveure que dins aquella furgoneta hi escauríen moltes festes i viatges i no va dubtar a rebre-la en acollida. Des de aquell moment, les coses van cambiar per a "ella". Les suspensions, el primer, van ser subtituides per uns Koni de primera qualitat. Se li van afegir antiboires i pretensors de seguretat (preveient omplir-le de dones. Mai esdevingué així, excepte en una ocasió pero no la conduiem nosaltres.. Altre herrada del profetís!!)

La capacitat de la furgoneta varía segons els seus ocupants, així poden entrar per exemple 7 pajuelites ben còmodes o bé un ramat de 10 o 12 profans (el seu accés queda restringit al darrera, al davant només pujan Pajuelites!). Com ja sabeu el triple seient de darrera es desplega i ofereix als seus ocupants un llit per a tres persones o 2 pajuelites.. Aquest enginy de la teconología és el que dona nom a la nostra benvolguda amiga. I encara esta per estrenaaaaaar!!! (La lectura del profeta al respecte és: Potser mai la podrem arribar a batejar.. SNIF!)

La Kiki-Van ens ha permès fer grans viatges a l'extranger a molt reduida velocitat i grans escalfades de motor, petites sortides locals, moments d'esbarjo "finde-semaneros", veure pel·licules, jugar a la Play, utilitzar-la com a Atalaya, com a furgoneta d' Assalt, com a lloc de repòs, com a cuína, com a sala de "petits comitès", i un llarg etc. i tot sense queixar-se!! Es per això que li dedico la entrada al Blog. Salutacions germans!! i Moltes Abraçades!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

...Amén.
Quin crack, oracle, genial entrada, i que fotos... quasi ploro. I t'ha quedat amb un to tan... nostàlgic, que fins i tot sembla que ja no la tinguem entre nosaltres...pero sí!! Quasi mig milió de Km i encara busca brega! Aquesta ens jubilarà a tots...
KikiVan Powa'!!

Anónimo dijo...

...Moltes Gracies Germà!
Si, encara en pot fer mig milió més fins i tot! Ah, i la jubilarem nosaltres, no ho dubtis! ;-D La farem voltar fins que s' en cansi, qui sap potser cap a Rusia, República Checa, Berlín (aquest camí ja s'el coneix), ah! I no ens oblidem del teu maravellos Clio i del Patriarca Ibiza d' en Paju!!
KikiVan Powa'l!!