miércoles, 9 de abril de 2008

Quedada Pajuelita (21/03/08)

(Cat) Doncs Sí! Aprofitant el cap de setmana del pont del 24/03 els germans pajuelites (els que podíem) hem quedat per a fer d' una tarde qualsevol, una d' aquelles tardes inolvidables per a la resta dels temps.. I ho hem aconseguit!! Siii! La idea oríginal era la típica, uns col·legues, una ingent quantitat de pizzes, beguda per hectolitres, i com no la Play Station amb l' "AC" i l' "AOT". D' aqui provènen els desconeguts sobrenoms que fan servir Kazama i Jacobeitor entre ells, podriem dir que son dels que prefereixen fer un "espalda-contra-espalda" en comptes de un "pechito-con-pechito".

Doncs el que dèiem, el plà oríginal era aquest, tot i que es va torçar degut a la llavors vigent possibilitat de afegir al grup 2 mosses!! "Rayos y retruécanos!!" Això ho far cambiar tot! Així que em perdut un valuòs temps de joc, esperant a les mosses a un bareto de Moià, més conegut per els traficants locals com a "El Petit Celler", el nom no el té per ventura.. Doncs res, allà anar esperant tots ansiossos que arrivessin les mosses, ens em fumut uns entrepans de "Salsixes del país" (ja saveu, lo que no mata engorda, y.. de lo que se come se cría!!) per a al final (com sempre) acabar la jornada tots 3 gastant la bateria dels mandos de la Play.

La hora de plegada demaneu... mmm... no recordo ben ve quina era, potser les 4 o les 5 de la matinada. Es clar es que Salem & Rios tenien una feinada al portavions, anar esquivant caixes.. Això si! Em acabat tots junts al llitet, pero, iep! Ben amples i sempre respectant la distancia de seguretat entre nosaltres d' un cabo i mig (el mig de més, és per si les mosques).

A la foto d' adalt, es pot observar en Paju en estat de semi-consciència i amb 2 pastilles més del compte, a en Kazama amb una sospitos cara de felicitat i acomodat entre 2 Pajuelites i en Jacobeitor apunt d' arrencar a volar amb els pabellons auditius (les orelles, fixeu-vos!!).

La trobada ha estat Super Exitosa, i la falta de mosses ha contribuit a que ens ho haguem passat encara més GENIAAAL fent d' ella una geniuna tarde de Pajuelites!! Sembla ser que els Pajuelites resulten per naturaleça personatjes necessitats de dones, pero que a l' hora de la veritat prefereixen mirarse-les de lluny i evitar-se maldecaps, aquests si que son pallos intel·ligents!

P.D.: Qui digui que jugar a la consola es sedentarísme i no cansa, menteix vilment!!

---
(Paju, Kazama, Jacobator)

1 comentario:

Unknown dijo...

Pues sí, sí...la verdad es que fue genial, a sí que ya sabéis, xicos... QUE NO TARDE EN REPETIRSE!!!!